Taciz iddiası mahalleyi karıştırdı

Diyarbakır’da 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiası mahalleyi karıştırdı: 2 yaralı

Haberler 17.09.2019 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 11 yandaki kz çocuunu taciz ettii iddia edilen bir kii, mahalle sakinleri tarafndan linç edilmek istendi. üpheli ahs çkan arbede srasnda belinden çektii bça etrafa rastgele sallarken, kalabalk içerisinde bir kii de üpheli ahs boynundan bçaklad. Olay yerine gelen polis, 1 kiiyi yaralayan ve kendisi de boynundan bçakla yaralandktan sonra kaçan taciz üphelisi ahs linç edilmekten son anda kurtard.

Edinilen bilgilere göre, olay Balar ilçesi Baclar Mahallesi Karanfil 6. Sokakta bulunan bir sitenin içerisinde meydana geldi. ddiaya göre, B.A. isimli ahs, 11 yandaki kz çocuu .A.y site içerisinde bulunan bir apartmann asansöründe sözle ve elle taciz ettii, bunun üzerine olayn mahalleli tarafndan da duyulmas üzerine site sakini B.V. belinden çkard bçakla B.A.y site dna kadar takip ederek, toplanan kalabalk grupla linç etmek istedi.

Bunun üzerine üpheli B.A.da belinden çkard bça etrafa rastgele sallamas üzerine B.V.yi sol kolundan yaralayarak olay yerinden yaklak yüz metre uzaklamas üzerine bölgeye gelen polis ekipleri tarafndan durdurularak yakaland. Yakalanan yaral B.A. olay yerine çarlan ambulansla hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken, bir dier yaral B.V. de baka bir ambulansla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

Her iki yaralnn salk durumunun iyi olduu örenilirken, olay yerine gelen uzman polisler bölgede incelemede bulunduktan sonra soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git