Taciz iddiası ölümle bitti!

Parktaki kız çocuğunun fotoğrafını çekip taciz ettiği iddiasıyla linç edildi. Bıcaklanan Ergün Arslan hastanede öldü. Üç kişi yakalandı.

Haberler 05.04.2022 - 01:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn tarihi Sur ilçesindeki Anzele parknda oturan kz çocuunun fotorafn çekip taciz ettii iddia edilen Ergün Arslan (35), linç edilmek istenildi. Arslan S.D. (16) tarafndan bçakland. Olay yerine toplanan kalabalk tarafndan yaral halde mahallede gezdirilen Arslan, kaldrld hastanede kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Polis, S.D. ve yanndaki 2 kiiyi gözaltna ald.

ANZELE PARKINDA

Olay, önceki akam saatlerinde Sur ilçesindeki Anzele parknda meydana geldi. ddialara göre, parkta oturan bir kz çocuu, annesine fotorafnn yabanc biri tarafndan çekildiini, taciz edildiini söyledi. Anne de bu durumu mahallede oturan S.D., B.E. (23) ve E.H.T.ye (16) adl kiilere anlatarak, yardmistedi.

LNç EDLMEK STEND

Parka giden söz konusu bu kiiler ile Ergün Arslan arasnda taciz ve resim çekme tartmas çkt. Tartma ksa sürede kavgaya dönütü. 16 yalarnda olduu bildirilen S.D. üzerinde tad bça çekerek, Ergün Arslan 3 yerinden bçaklad. Kavgay haber alan mahalleli de olay yerine yld.

MAHALLEDE DOLATIRILDI

Mahallede bulunan gençler, üç yerinden bçaklanarak kanlar içerisinde kalan Ergün Arslan yaral halde bir süre mahallede ibreti alem olsun diye dolatrld. Yaanan linç giriimi olayn anlar çevredeki güvenlik kameralarna yansd.

YERE YIILINCA BIRAKILDI

Bir süre sonra kanlar içinde yere ylan Ergün Arslan, ihbar üzerine olay yerine çarlan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine kaldrld. Ancak Arslan, doktorlarn tüm çabasna karn, ar kan kaybndan dolay kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

Üç K GÖZALTINA ALINDI

Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri, çevredeki güvenlik kameras ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) kameralarn incelemeye ald. Ekipler, cinayet olayyla ilgili tespit ettikleri S.D., B.E. ve E.H.T.yi adreslerine düzenledikleri operasyonla gözaltna ald. Ergün Arslann cansz bedeni otopsi için Adli Tp Kurumuna gönderilirken, üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git