Tacizciye Halk cezası!

Bağlarda küçük yaştaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen bir şahıs, olayı görenler tarafından linç edildi. Aynı kişinin bir hafta önce de bir kız çocuğunu taciz ettiği belirtildi.

Haberler 12.09.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Balar ilçesi Göçmenler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir binadan ses duyan vatandalar, 39 yandaki C.S. isimli ahsn kz çocuunu taciz ettiini gördü. Binaya giren vatandalar C.S.yi çkararak, linç giriiminde bulundu.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin güçlükle vatandalarn elinden ald C.S., ambulansla hastaneye kaldrld. Görgü tanklar, zanlnn bir hafta içinde ikinci kez bu giriimde bulunduunu belirterek, bugün de bir kz taciz ederken yakalandn söyledi. Olayla ilgili soruturma balatld.

Diyarbakrn Balar lçesinde 5-6 yalarnda küçük bir kz çocuuna bir apartmann içerisinde tacizde bulunduu öne sürülen C.S.adl ahs Mahalle sakinleri tarafndan Linç Edilmek stendi.

Mahalle Sakinlerinden alnan bilgiye göre,Sokak arasnda bulunan apartmann giriinde küçük bir kz barma seslerinin gelmesi üzerine ahsn yakaland belirtildi.

Öfkeli mahallelinin olay yerine toplanmasnn ardndan C.S Adl ahs Linç edilmek istendi. Polisin olay yerine gelmesinin ardndan yaral ve baygn halde olan C.S. isimli ahs polis kontrolünde hastaneye kaldrld.

BR BAKA çOCUADA TACZDE BULUNMU

Öte yandan Geçtiimiz günlerde ayn mahallede bir baka küçük kznda tacizde bulunan ahsn ayn ahs olduu kz çocuunun babas tarafndan yüzletirilmesiyle belirlendi.

Mahalle sakinleri olay öyle anlatt, Küçük kz çocuunun barma sesleri geliyordu apartman içerisinde duyanlar kounca olay görüyorlar. Mahalleli linç etmek istedi bayldktan sonra geçen gün ayn olay yaanmt yine burada baka bir küçük kz çocuunada tacizde bulunmu. çocuun babas getirip kzna gösterdi ve oda buydudedi.

Ana Sayfaya Git