Taksici sapık tutuklandı!

Diyarbakır’da, zihinsel engelli D.K. (16) adlı kız çocuğunu düğün salonunun önünden aracına alıp, götürdüğü evde cinsel istismarda bulunmakla suçlanan taksi şoförü C.Y. (47) tutuklandı.

Haberler 21.10.2021 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 16 Ekim akam, Balar ilçesinde meydana geldi. ddiaya göre, ailesi ile düüne giden zihinsel engelli D.K., bir süre sonra salonun önüne çkt. Bu srada yoldan geçen taksi oförü C.Y., D.K.nin önünde durup, araca binmesi için ikna etmeye çalt. Taksiye binen D.K.yi eve götüren C.Y., burada cinsel istismarda bulundu.

TUTUKLANDI

C.Y., daha sonra D.K.yi evinin yaknna brakarak kaçt. Evine giren D.K., olay ailesine anlatt. Aile de polise giderek, ikayetçi oldu. nceleme balatan Balar Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekipleri, bölgedeki 30 kamerann kaytlarn 2 gün boyunca izledi. Görüntülerden taksiyi ve oförü tespit eden ekipler, C.Y.yi gözaltna ald.

Balar ilçe Emniyet Müdürlüünde sorgulanan C.Y., emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. C.Y., çelik yelek giydirilerek, güvenlik önlemleri altnda adliyeye sevk edildi. C.Y. kiiyi hürriyetten yoksun klma ve cinsel istismar suçlarndan çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git