Taksiciler memnun!

Ergani’de çalışacak taksiler için yapılan plaka ihalesi esnafı memnun etti.

Haberler 02.11.2021 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, ilçelerdeki taksi tamaclnn kayt altna alnmas, korsan tamacln önlenmesi, taksi hizmetlerinin bir düzen içerisinde sürdürülmesi ve gerekli denetimlerin salanmas amacyla ihaleler gerçekletirdi.

Erganide ticari taksi plaka ihalesine teklif veren 52 taksi esnaf mesleklerini kaytl ekilde yapabilecek olmaktan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

lçedeki taksicilerden Cuma Savar, yaplan çalma ile resmiyet kazandklarn ifade ederek, Vatandalar artk taksiye daha güvenli bir ekilde binecek. imdiye kadar kimin taksici olup olmad belli deildi. Bu nedenle iin resmiyete binmi olmas iyi. dedi.

HALE MEMNUN ETT

Sadk Ergin, Erganide rengarenk taksiler bizi mutsuz ediyordu. Resmi taksi plakas ihalesinin olmasna çok sevindim. diye konutu.

Önder Kan, artk rahat bir ekilde mesleklerine devam edeceklerini dile getirerek, Artk herkes aracmzn renginden dolay taksici olduumuz bilecek. Bize böyle bir imkan salad için belediyemize teekkür ediyorum. ifadelerini kulland.

rfan Atl, taksi plakalarn aldklarn, ilerinin resmi bir boyut kazanmasndan dolay mutlu olduklarn anlatarak, Yolcularmz da gönül rahatl ile binecek araçlarmza. Diyarbakr Büyükehir Belediyesine ihale yapp bu ii resmiyete döktüü için çok teekkür ediyorum. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git