Taksiciye sollama dayağı

Halk otobosüne sollama yapan taksiciye meydan dayağı atıldı.

Haberler 05.04.2019 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda ar hzla seyreden ticari taksinin belediye otobüsünü solama giriimi kavgayla sonuçland. Trafik kazas tehlikesinin atlatld olaya sebebiyet veren taksi oförü, yolcularnn hmna uramaktan kaçamad.

Olay dün ölen saatlerinde Dicle Üniversitesi kampusunda meydana geldi.

Tp Fakültesi Hastanesi önünden yolcu alarak ehir merkezi istikametinde doru seyreden, Üniversite-Aratrma Hastanesi hattnda hizmet veren Büyükehir Belediyesine ait halk otobüsü, arkadan ar hzla gelen ve sürücüsünün ismi örenilemeyen 21 TT 0238 plakal ticari taksi tarafndan solland.

TAKSC SOLLAYINCA

Sollama yaptktan sonra trafik na yakalanan taksici bu srada otobüsün önünde durmak zorunda kald. Bu srada otobüs oförünün ani fren yapmasyla trafik kazas tehlikesi atlatlrken, baz yolcular otobüs içinde yuvarland. Kaza tehlikesinin hafif syrklarla atlatan yolcular, ilk oku atlattktan sonra otobüs oförü ile birlikte taksiciye saldrd.

Cep telefonu kamerasna yansyan görüntülerde çok sayda yolcunun hmna urayan taksiciyi dier araçlardan inen vatandalar kurtard. Taksici olay yerinden kaçarken, otobüs yoluna devam etti.

Ana Sayfaya Git