Tarihe yolculuk kıraathanesi

Yenişehir'de tarih yolculuğunun yaşandığı kıraathane açıldı.

Haberler 25.06.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Diyarbakrn merkez Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan vekili Murat Beikci tarafndan kurulan kinci Bahar Millet Kraathanesinde 65 ya ve üzeri yallara çay, kahve ve su ücretsiz olarak ikram edilirken, kitap ve günlük gazete okumalar, haftada bir gün berber hizmeti ile görevli salk personeli tarafndan ise ilaç takipleri ve tansiyon, eker ölçümleri yaplyor.

Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan vekili Murat Beikci ilçede 65 ya ve üzeri ilçe sakinlerinin kitap okuma ve salk hizmetlerinden ücretsiz yararlanabildii kinci Bahar Millet Kraathanesini ziyaret etti.

YENEHR BELEDYES

Yeniehir ilçe Belediyesince 65 ya üzeri yallarn hayatlarnn ikinci baharn huzurlu ve mutlu bir ekilde sürdürmeleri ve sosyal faaliyetlerde bulunmalar için kurulan ikinci bahar millet kraathanesi ilçe sakinlerinden youn ilgi gösterdi. Ofis semtinde hizmet veren kinci Bahar Millet Kraathanesini ziyaret eden Bakan vekili Beikci, elleri öpülesi büyüklerimize hizmet etmekten büyük memnuniyet duyduklarn söyledi.

65 YA ÜSTÜ VATANDA

Kraathanede bulunan yallarla uzun süre bir arada sohbet eden Kaymakam Beikci, Yeniehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüüne bal kinci Bahar Millet Kraathanesinin 65 ya üstü vatandalara hizmet verdiini belirterek, Sabah 08.00 akam 20.00 arasnda hizmet veren Kraathanede Yeniehir bölgesinde yaayan vatandalarn üyelik ilemleri yapldktan sonra tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilmektedirler. Berber bölümünden haftada bir gün olmak üzere hizmet alan büyüklerimiz, kafe bölümünde çay, kahve içebiliyor, kitaplktan istedikleri kitap, günlük gazete ve dergileri alp okuyabiliyorlar. Salk kabininde görev yapan hemire araclyla tansiyon, kan ekeri ölçümleri yaplp, kullandklar ilaçlarn takipleri yaplabilmektedir diye konutu.

Ana Sayfaya Git