Tarihi köprüde sürpriz evlenme teklifi

Diyarbakır’da sürpriz yapmak isteyen gençler, eş adaylarını tarihi köprülere götürüp evlilik tekliflerinde bulunmaya başladı. Diyarbakır’da yaşayan öğretmen Mahmut Erbay da, tarihi On Gözlü Köprü üzerinde kız arkadaşına mumlardan hazırladığı kalp altında evlenme teklifinde bulundu.

Haberler 30.04.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan öretmen Mahmur Erbay, kendisi gibi öretmen olan kz arkada Fatma Aslana evlilik teklifi için bir sürpriz hazrlad. Yakn çevresini de sürprizine dahil eden Erbay, Aslan On Gözlü Köprünün üzerine götürdü. Dicle Nehri üzerinde bulunan tarihi On Gözlü Köprüye gelen Erbayn yaknlar, sürpriz evlilik teklifi için hazrlk yapt. Erbay da kz arkada Aslan arkadalaryla oturma bahanesiyle alarak On Gözlü Köprüye geldi.

EVLENME TEKLF YAPTI

Mumlarla yapt kalp önüne gelen Erbay ve Aslan çifti, konfetilerin patlamasyla sürpriz evlilik teklifi gerçekleti. aknlk ve mutluluu bir arada yaayan Aslan, parmana yüzük taklmasnn ardndan vatandalarn alklar eliinde evlilik teklifini kabul etti.

Mahmut Erbay, HA muhabirine yapt açklamada, uzun zamandr evlilik teklifi yapmay düündüünü, sonunda evlilik teklifi yapt için çok mutlu olduunu dile getirerek, dünyann en mutlu erkei olduunu söyledi.

Fatma Aslan ise, evden arkadalaryla oturacaklarn düünerek çktlarn, burada sürpriz evlilik teklifi aldn ve çok heyecanl olduunu kaydederek emei geçenlere teekkür etti.

çift daha sonra On Gözlü Köprü üzerinde dans etti.

Ana Sayfaya Git