Tarihi mekanlarda ünlü mankenlerle defile

Diyarbakır'ın tarihi mekanlarında aralarında ünlü mankenlerin de olduğu bir defile gerçekleştirildi.

Haberler 12.05.2022 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn tarihi mekanlarnda aralarnda ünlü mankenlerin de olduu bir defile gerçekletirildi. Defilenin ardndan hazrlanacak klip, 50 ülke televizyonunda yaynlanacak.

Valiliin ev sahipliinde, Türk tekstil ürünlerinin dünyaya pazarlanmas amacyla kentin tarihi mekanlarnda ünlü mankenlerle defile yapld. Aralarnda, Tülin ahin ve Demet enerin de olduu 25 mankenin tarihi On Gözlü Köprü, Keçi Burcu ve Cemil Paa Konanda gerçekletirdii defilenin ardndan güvercin uçuruldu. Defile ile ilgili hazrlanacak klibin, 50 ülke televizyonlarnda gösterilecei ve Diyarbakrn turizmine önemli katk sunaca belirtildi. Projeyi yürüten modac Hikmet Eraslan, daha önce Doubayazt ve Kapadokyada da böyle defileler düzenlediklerini ve beeni topladklarn belirterek, imdi de memleketim diye adlandrabileceim Diyarbakrda ayn etkiyi yaratmak istiyorum. çünkü, Diyarbakr turizmiyle, sanayisiyle geliebilmesi için bundan sonra bu tür etkinliklere ihtiyaç duyuyor. Diyarbakrn moral ve motivasyonunu artrmak istiyoruz dedi.

DYARBAKIRI TANITAN BR SUNUM

Hikmet Eraslan, sonbahar-k kreasyonlarnn tantmn yaptklar defilede ayn zamanda Diyarbakr da tantan bir sunum gerçekletirdiklerini ifade ederek, Diyarbakrn güzelliklerini gösteren bir yandan da Diyarbakrn tarihi özelliklerini gösteren bir sunum niteliinde bir çekim yapyoruz. Bunu bir sosyal sorumluluk olarak adlandryoruz. çünkü firmamz yüz milyonlarca insana ulaabilen büyülü bir gücü kullanyor. te imdi modaya dönüp bakanlar sadece moday deil, bir yandan Diyarbakr görecekler. Diyarbakr görülmeye deer bir yer diye konutu.

Demet ener ise Diyarbakrda bulunmaktan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Diyarbakra ilk defa geliyorum ve geldiim için çok mutluyum. Böyle bir projenin içinde bulunmaktan gurur duyuyorum. Bu projenin nerelere gittiini ve ne ekilde ülkemizi tanttn da çok iyi bildiim için bu beni daha da mutlu ediyor. O yüzden ne kadar insana ularsak Türkiyenin, ülkemizin güzelliklerini ne kadar çok insana gösterirsek bizler o kadar mutlu oluruz ifadelerini kulland.
Tülin ahin de daha önce birkaç kez Diyarbakra geldiini belirterek unlar söyledi: Her seferinde ayn scaklk, güzellik var. O yüzden tekrardan çok teekkür ediyorum hepsine. Modann güzelliini gücünü, turizmin güzelliini, gücünü, Türkiyenin güzelliini ve gücünü hepsini bir araya koyup güzel bir ekilde sizlere, bütün dünyaya sunuyorlar. Burada olmak çok güzel.

Ana Sayfaya Git