Tarlada tartıştığı kişileri av tüfeğiyle vurdu: 1 ölü, 2 yaralı

NİĞDE'nin Bor ilçeside, çıkan silahlı kavgada Hülya G., husumetli olduğu Salim Mutlu, Devlet Mutlu ve Hatice Mutlu'yu av tüfeğiyle vurup, yaraladı. Devlet Mutlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Hülya G. gözaltına alındı.

Haberler 13.05.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, ölen saatlerinde ilçenin Kzlca Mahallesinde meydana geldi. Evinin yaknlarndaki tarlada çalan Hülya G. iddiaya göre, husumetli olduu Salim Mutlu, Devlet Mutlu ve Hatice Mutlu ile tartmaya balad. Tartmann ksa sürede büyüyerek kavgaya dönümesiyle Hülya G., evinden getirdii av tüfeiyle Salim, Devlet ve Hatice Mutluya ate açt.

TARLADA çATIMA

3 kii, tüfekten çkan saçmalarn vücutlarnn çeitli yerlerine isabet etmesiyle yaraland. Silah seslerini duyanlarn ihbaryla olay yerine salk ve jandarma ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri tarafndan ilk müdahaleleri yaplan yarallar, Nide Ömer Halisdemir Üniversitesi Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Tedaviye alnan yarallardan Devlet Mutlu, doktorlarn tüm müdahalesine ramen hayatn kaybetti. Hatice ve Salim Mutlunun hayati tehlikelerinin bulunmad örenildi.

Jandarma ekipleri, üpheli Hülya G.yi olayda kulland ruhsatl av tüfeiyle birlikte gözaltna ald.

Ana Sayfaya Git