Tartıştığı otobüs şoförünü bıçaklamak için taksi tuttu

Diyarbakır'da Kadri K. bindiği otobüste şoför Mehmet Cingöz'le tartışınca araçtan indirildi. Mehmet K. taksi tutarak gittiği son durakta Mehmet Cingöz'ü bıçakla yaraladı.

Haberler 22.12.2021 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakrda çkan tartmada belediye otobüsünden indirilen Kadri K., taksiyle gidip bekledii son durakta oför Mehmet Cingözü bçakla yaralad. Kadri K. gözaltna alnrken, olay otobüsün d kamerasna yansd.

OTOBÜS OFÖRÜNE SALDIRI

Olay, sabah saatlerinde Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesinde, Eitim Aratrma Hastanesi ile Di Hastanesi arasndaki otobüs duranda meydana geldi. Büyükehir Belediyesine ait yolcu otobüsü arzalannca oför Mehmet Cingöz, hzn düürmek zorunda kald. Bu nedenle yolculardan Kadri K. ile Mehmet Cingöz arasnda tartma çkt. Yolcularn da araya girmesiyle Kadri K. otobüsten indirildi.

BIçAKLI OLAY KAMERADA

Kadri K., taksiye binerek otobüsün son durana giderek oförü beklemeye balad. Kadri K. bir süre sonra duraa gelen Mehmet Cingözü parmandan ve sol bacandan bçaklad, araya girmeye çalan baka bir aracn sürücüsü Ramazan Akçilin de 2 parman krd.

hbar üzerine bölgeye polis ve salk ekipleri sevk edildi. Yarallar, ilk müdahalelerinin ardndan kaldrldklar Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedaviye alnd. üpheli Kadri K., polis tarafndan olayda kullanlan suç aleti bçakla gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git