Tatvan’da lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde okula gitmek üzere evden çıktıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki lise öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

Haberler 07.11.2016 - 06:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tatvan ilçesinin Esentepe mahallesinde ikamet eden Tatvan Hüseyin çelik Anadolu Lisesi 10. Snf örencisi sa Kabay 3 Kasm 2016 günü okula gitmek üzere sabah saat 07.00de evden ayrld. Gün boyu kendisinden haber alnamayan sa Kabayn yaknlar kendi imkanlaryla çocuklarn aramaya balad. Tüm aramalara ramen çocuklarn bulamayan Anne Selma ve baba Cevdet Kabay, polise kayp bavurusu yapt. 3 gündür yaplan çalmalara ramen bulunamayan sa Kabayn ailesi çocuklarndan gelecek iyi haberi bekliyor.

GÖREN BZE HABER VERSN

Olunun fotoraflarnn her yere datldn belirten gözü yal anne Selma Kabay, Olum 15 yanda lise 2 örencisi. Bir gören, bilen varsa Allah rzas için bize haber versin. Sormadk, bakmadk yer brakmadk. Kimse nerede olduunu bilmiyor. Olumun okulda çok bir arkada ortam da yoktu. Evden okula, okuldan ev gider gelirdi. Be dakika geç kalacak olsa hemen bir ekilde bana ular haber verirdi. 3 gündür çok zor günler yayoruzdedi. Baba Cevdek Kabay ise umutla gelecek iyi haberi beklediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git