‘Taziye’ oyunu seyirciden tam not aldı

Kayapınar Belediyesince organize edilen Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yönetmenliğini tiyatro ve drama eğitmeni Halim Kaplan’ın yönettiği “Taziye” oyunu sahnelendi. 2,5 aylık çalışma sonucu sahnelenen oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

Haberler 21.09.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesince organize edilen Kültür ve Sanat Festivali kapsamnda yönetmenliini tiyatro ve drama eitmeni Halim Kaplann yönettii Taziye oyunu sahnelendi. 2,5 aylk çalma sonucu sahnelenen oyun tiyatro severlerden tam not ald.

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüü ve Halk Eitim Merkezi Müdürlüü ibirlii ile organize edilen Kültür ve Sanat Festivali tüm hzyla sürüyor. 17-24 Eylül tarihleri arasnda düzenlenen festival kapsamnda Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde Murathan Mungann yazd, tiyatro ve drama eitmeni Halim Kaplann yönettii Taziye oyunu seyirciler ile bulutu.

TAZYE OYUNU LG GÖRDÜ

Ceerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde tiyatro ve drama eitimi alan kursiyerlerin 2,5 aylk çalmalar sonucu sahnelenen oyun tiyatro severlerden tam not ald. Oyun sonras plaket ve sertifika datm töreni yapld.

Oyunun yönetmenliini yapan Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro öretmeni Halim Kaplan, tiyatro severlerin beenisinden onur duyduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git