Tefeci memur çıktı

SİİRT'in Kurtalan ilçesinde, ihtiyacı olan kişilere borç para verip karşılığında yüksek tutarda senet imzalatarak tefecilik yaptıkları iddia edilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan 1 memur ve aynı kurumdan emekli 1 kişi, tutuklandı.

Haberler 06.07.2019 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe Milli Eitim Müdürlüünde görevli kimlii açklanmayan memur ile ayn kurumdan emekli bir kiinin, ihtiyac olanlara borç para verip yüksek karlkta senet imzalatt ihbar üzerine Kurtalan Cumhuriyet Basavclnca soruturma balatld. Savclk talimatyla harekete geçen l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, 28 Haziranda, 2 üphelinin Kurtalan ve Kayabalar Beldesindeki evlerine operasyon düzenledi.

BORçLULARA TEFEYLE

Evlerinde yaplan aramada 6 alacak verecek ajandas, miktarlar ve madurlar yazl 3 senet, 2 cep telefonu ve bo senet ele geçirilen 2 üpheli gözaltna alnd. Jandarmadaki ilemlerinin ardndan adliyeye gönderilen 2 üpheli, çkarldklar mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kurtalanda, 14 Maysta düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltna alnan 23 üpheliden 19u tutuklanm, 4ü ise adli kontrolle serbest braklmt.

Ana Sayfaya Git