Tehdit ve hakaretler havada uçuştu

Diyarbakır’da hastaneye giden bir kişi, hemşirenin aç karınla işlem yapamayacağını belirtmesi üzerine sağlık çalışanına hakaretler savurup tehdit etti.

Haberler 06.05.2021 - 01:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Diyarbakrda hastaneye giden bir kii, hemirenin aç karnla ilem yapamayacan belirtmesi üzerine salk çalanna hakaretler savurup tehdit etti. O anlar, cep telefonu kameralarna yansd.

Olay, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde meydana geldi. ddiaya göre, önceki gün sra fii alan bir ahs, kendisine sra gelmesiyle birlikte odaya girdi. Hemirenin Aç karn m tok karn m sorusuna aç olduu cevabn veren ahs, bir eyler yemesi için kantine yönlendirilip öleden sonra gelmesi gerektii, bu ekilde ilem yaplamayaca belirtildi. smi örenilemeyen ahs ald cevabn ardndan hemireyi tehdit edip hakaretler savurdu.

TEHDTLER HAVADA UçUTU

çevredekilerin araya girmesiyle ahs odadan çkartld. Destek ekip isteyen güvenlik görevlisini iten ahsn tehditler savurduu o anlar çevredeki vatandalar tarafndan cep telefonuna kaydedildi. ahs uzun uralar sonucu sakinletirilirken, hemirenin kendisini tehdit eden zanldan ikayetçi olmad örenildi.

Korona virüs pandemisinde özveri ile çalan salk çalanlarna yaplan bu durum tepki toplad.

Ana Sayfaya Git