Teksas değil okul önleri

Öğrenciler okul çıkışı bıçaklı, tekme ve yumruklu kavga etti. Öğrencilerden birinin cep telefonuyla diğer kişinin kafasına vurduğu görülüyor. Olaylarda iki kişi yaralandı.

Haberler 09.10.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir okulun önünde, iddiaya göre kz meselesi yüzünden dersten çkan bir grup örenci bçakl, tekme ve yumruklu kavga etti. O anlar kameraya yansrken, olayda bir örenci bçakla, dier örenci ise yüzüne atlan tekmelerden dolay yaraland.

Olay, Kayapnar ilçesi Frat Mahallesi Gaziler semtinde bulunan Gaziler Anadolu Lisesi ile ehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Lise örencileri okul içerisinde iddiaya göre kz meselesinden dolay tartt, tartmann büyümesi üzerine örenciler farkl gruplara ayrlarak okulun karsnda bulunan park ile salk oca önünde beklemeye balad.

CEP TELEFONU LE KAVGA EDEREK KARISINDAKNN KAFASINA VURDU

Park içerisinde bekleyen örenciler ksa süre sonra salk oca önünde bulunan dier örencilerin yanna gelerek bir anda kavga etmeye balad. Bçak, tekme ve yumruk ile kavga eden örencilerden biri hzn alamayarak cebinden çkard cep telefonuyla dier grupta bulunan örencinin kafasna vurdu.

2 KNN YARALANDII O ANLAR KAMERADA

Yaanan o anlar kameralara yansrken, çkan kavgada 1 örenci bçakla dier örenci ise darp sonucu yaraland. Yaral örenciler olay yerine gelen ambulansla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede çalma yaparak inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git