Televizyon hırsızlığı şüphelisi ve gözcüsü yakalandı

Diyarbakır’da bir iş yerinden duvara asılı televizyonu sökerek çalan kişi ile ona gözcülük yapan şüpheli yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 14.02.2022 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir i yerinden duvara asl televizyonu sökerek çalan kii ile ona gözcülük yapan üpheli yakaland. Hrszlk an güvenlik kamerasna yansd.

Olay, 11 ubatta Yeniehir ilçesi ehitlik Mahallesinde bir site içerisindeki i yerinde sabah saatlerinde yaand. yerinin önüne gelen ve bir süre çevreyi izleyen 2 kiiden biri, içeri girdi. çekmeceleri kartran üpheli daha sonra masann üzerindeki kumanday alarak cebine koydu. Ardndan 10 bin TL deerindeki duvara asl televizyonu sökerek dar çkt. yerine gelen çalanlar, kapnn açk olduunu ve televizyonun yerinde olmadn gördü. Güvenlik kamerasndan hrszl gören çalanlar durumu polise bildirdi.

ÖNCE GÖZCÜ ARDINDAN DER YAKALANDI

Olay yerine gelen Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekipleri, i yerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarn incelemeye ald. Ekipler, yaptklar çalmada, önce darda gözcülük yapan üpheli U.G.yi, ardndan da televizyonu çalan E.G.yi yakalad. Adreslerinde yaplan aramada çalnan televizyon da ele geçirildi. üphelilerin emniyetteki ilemleri devam ederken, televizyon ise i yerine teslim edildi.

Ana Sayfaya Git