Temizlik seferberliği

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu kısıtlamasıyla birlikte rutin faaliyetlerinin yanı sıra her mahalleye ayrı bir çalışma programı uygulayarak bölge bölge genel temizlik seferberliği başlattı.

Haberler 18.01.2021 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü ekipleri, hafta sonu kstlamasyla birlikte rutin faaliyetlerinin yan sra her mahalleye ayr bir çalma program uygulayarak bölge bölge genel temizlik seferberlii balatt.

Günlük rutin çalmalarnn yannda mahalle mahalle uygulama yapan Yeniehir Belediyesi, tüm birimleri ile girdii mahalleyi batan aaya elden geçirme çalmalarna devam ediyor.

TEMZLK ATAI

çevre temizliinin salanmas ve vatandalarn daha salkl bir ortam için kentte bütün tedbiri alan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, hafta sonu kstlamasyla boalan cadde ve sokaklarda ekiplerinin genel bakm ve temizlik çalmas yaptklarn söyledi. Belediye ekiplerinin tüm mahalleler için tek tek uygulama yaptn belirten Kaymakam Beikci, Ekiplerimiz girdikleri mahalleyi batan aa elden geçiriyor. Fen leri Müdürlüü ekiplerimiz asfalt ve onarm çalmas yaparken, Park Bahçeler Müdürlüü ekiplerimiz parklarda iyiletirme çalmalar ile çevre düzenlemesi yapyor. Temizlik Müdürlüü ekiplerimiz ise cadde ve sokaklar temizliyor dedi.

Ana Sayfaya Git