Terazi hırsızı yakalandı

Diyarbakır’da pazarcının terazisini çalan hırsız polis tarafından yakalandı

Haberler 27.12.2021 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda geçtiimiz gece geç saatlerde pazarclkla uraan Hüseyin Tosunna ait araçta bulunan teraziyi alp kayplara karan hrszlk üphelisi yakaland. ahsla birlikte pazarcya ait teraziye polis el koyarak sahibine teslim etti.

Hrszlk olay, Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesi üzerinde meydana gelmi, pazarclk yapan Hüseyin Tosun, aracn pazarn kurulaca cadde üzerine brakmas sonras hrsz, gece 02.10 sularnda araçlar kontrol ettikten sonra gözüne kestirdii minibüsün camn tala krm ve daha sonra cebinden çkard bçakla minibüsün kapsn açarak içindeki teraziyi alp kayplara karm o anlar ise güvenlik kamerasna yansmt.

ahs 12 saat geçmeden polis tarafndan yakaland

Yaanan olay üzerine Balar lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Aratrma Büro Amirlii ekipleri yaptklar çalmalar neticesinde olayn üzerinden 12 saat geçmeden ahsn kimliini güvelik kameras görüntüleriyle tespit ederek çald teraziyle birlikte gözaltna ald.

Terazi pazarcya teslim edildi

Polis, hrszlk üphelisi ahs hakknda mala zarar verme ve kendisine ait olmayan eyay çalmak suçunda ilem yapt. üpheli ahsn emniyetteki ilemlerinin ardndan adli mercilere sevk edilecei örenilirken, bulunan terazi ise Hüseyin Tosun isimli pazarcya teslim edildi.

Ana Sayfaya Git