Terör Mağdurlarını Evinde Ziyaret Etti

Çınar’ın yeni kaymakamı Selami Kaya,yeni görevine geçen yıl ilçede meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarını ve olayda yaralananları ziyaret ederek başladı. Vatandaşlarla yakından ilgilenen kaymakam Kaya,mağdur vatandaşlara her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi.

Haberler 14.09.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tunceli Vali Yardmcs iken Diyarbakrn çnar lçesine kaymakam olarak atanan Selami Kaya,yeni görevine 1 yl önce bombal saldrda hayatn kaybeden vatandalarn yaknlarn ziyaret ederek balad. Kaymakam Kaya,olayda zarar gören vatandalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Tunceliden Diyarbakra Atand

Yeni kaymakam Selami Kaya,hain olayda ehit ve gazi olanlarn ailelerini ziyaret ederek devlet olarak her türlü imkan ve destei sunmaya devam edeceklerinin mesajn verdi.

Devlet Her Türlü Yannzda Olacak

Kaya,Bu hain saldry bir kez daha lanetliyoruz,knyoruz.Bu saldr insanla kar ilenen büyük bir suçtur. Olayda madur olan ailelere devlet olarak her türlü imkan ve destei salamak görevimizdir.Bu destei devam ettireceiz dedi.

Terör maduru aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarn ve taleplerini dinleyen çnar Kaymakam Selami Kaya,Bundan sonra da bu ziyaretleri gerçekletirmeye devam edeceiz. lçedeki dier vatandalarmza yönelik ziyaretlerimiz de olacak dedi.

Hain Ve Ac Olay 1 Yl Önce Gerçekleti

13 Ocak 2016 tarihinde gece saat 23.35te ilçe emniyet amirlii önünde PKK mensuplar tarafndan gerçekletirilen bombal araç saldrsnda Açkgöz ailesinden baba Lokman Açkgöz, kz Ecrin Açkgöz ve olu Murat Alper Açkgöz ehit olmu,anne ükran Açkgöz ve Sadk Efe Açkgöz de enkazn altnda kalarak yaralanmlard. Olaydan sonra Sadk Efe Açkgöz geçirdii travma sonucu hareket kabiliyetini yitirmi, çnar kaymakamlnn destei ve anne ükran Açkgözun insanüstü çabalaryla uzun uralar sonucunda ksmen de olsa hareket kabiliyetini kazanmaya balamt.

Ana Sayfaya Git