Teşkilat Kulp’ta!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığından Kulp ilçesine ziyaret

Haberler 04.06.2021 - 01:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn beraberinde partililerle Kulp ilçesini ziyaret etti.

Aydn, belediye bakanlar, 17 ilçenin erkek ve kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar ve partililerle Kulpa geçti. Belediye bakanlar ve partililer ilçe merkezi ve krsaldaki 21 yerleim yerinde e zamanl olarak gerçekletirilen programda vatandalarla ve esnaf ile bir araya geldi.

Salgn tedbirlerine uygun ekilde vatandalarn beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen partililer, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn ileterek, her koulda milletin emrinde olduklarn belirtti.

HALK BULUMASI

AK Parti l Bakan Aydn yapt konumada, AK Partinin halk ve gönül hareketi olduunu belirterek, merkez ve krsal demeden kar kar gezerek 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacaklarn söyledi. AK Parti milletin kendisidir. diyen Aydn, bu ziyaretlerin süreceini ifade etti.

Aydn, Gecesini gündüzüne katarak milletimizin huzuru ve refah için çalan Cumhurbakanmz ve liderimizin ilan ettii 2023 hedeflerine bölgemizi en iyi ekilde hazrlamak ve bu davann sahibi olan milletimizin gönlüne dokunmak için hep sahada olacaz. diye konutu. Vatandalar da ziyaretten duyduklar memnuniyeti ifade etti.

Ana Sayfaya Git