Tonluk çatı uçtu

Diyarbakır’da şiddetli rüzgarda bir binanın 1 tonluk çatısı yaklaşık 200 metre uçtu. O anlar, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 26.03.2021 - 01:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüü Diyarbakr Bölge Tahmin ve Uyar Merkezinden yaplan son deerlendirmelere göre, Güney Dou Anadolu Bölgesinde Diyarbakr, Batman, Siirt ve rnakta kuvvetli ve yer yer frtnann saatte 50 ile 70 kilometre hzla esmesi beklendii, frtnadan aaç ve direk devrilmesi, çat uçmas, soba ve baca gaz kaynakl zehirlenme riski ve ulamda aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerektii uyarsnda bulunulmutu.

KAMERALARA YANSIDI

Uyarnn ardndan dün ölen saatlerinde Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesnde bulunan bir binann yaklak 1 tonluk çats, iddetli frtna nedeni ile 200 metre uçarak yere çakld. O anlar, sitenin güvenlik kameras tarafndan kaydedildi.

Site görevlisi Nuri Tosun, iki gündür iddetli frtnann estiini, çatnn rüzgara dayanamayp uçtuunu söyledi. çatnn 200 metre uçtuunu belirten site görevlisi Tosun, 1 tonluk çat 200 metre uçtu. Allah korusun bir çocua falan gelseydi kurtuluu yoktu. Bir kadn yaklak bir dakika önce bölgeden geçmi dedi.

Ana Sayfaya Git