Topçu ile kritik görüşme

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu'yu ziyaret etti

Haberler 26.03.2021 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ankarada Cumhurbakan Badanman Yalçn Topçuyu ziyaret etti.

Topçu, ziyarette, Türkiyeye yönelik sistematik saldrlarn olduunu belirtti. Cumhurbakannn yannda durmann milletin istiklali ve istikbali için tek devletin, tek bayran, tek milletin ve tek vatann yannda durmak demek olduunu kaydeden Topçu, öyle konutu:

TOPçU LE GÖRÜME

Dün her türlü enstrümanlar ile dedelerimizin üzerine gelenlerin torunlar, bu gün de ayn ekilde bizim üzerimize geliyorlar. Kürt kardelerimizin temsilcisi olduklar iddiasnda olan bölücü örgütler ve güdümlü sözde siyasetçiler, Papal pullar bastrp, onlarn verdii silahlarla bin yllk kardelie kurun skarken, sraile ve ABDye methiyeler düzmeyi de ihmal etmiyorlar. Balar Belediye Bakanmz Beyolu, ne kadar Kürt ise ben de o kadar Kürtüm. Ben ne kadar Türk isem, o da o kadar Türktür. Bizi asla birbirimizden ayramayacaklar, vatanmz bölüp, ezanmz susturup, bayramz indirip, devletimizi ykamayacaklar.

HANET ODAKLARI

Beyolu da,hanet odaklarna ve emperyalizmin kirli emel ve ittifaklarna kar mazlumlarn yannda yer alarak dik duru sergileyen Cumhurbakanmz saf d brakp Türkiyemizi çökertmek isteyenler, bu amaçlarna asla ulaamayacaklardr. Aziz milletimiz ve bizler her eyin farkndayz. Onlar saldrdkça bizler daha çok kenetlenecek, daha çok çalacak, tam bamsz güçlü ve refah içindeki bir Türkiyeyi gelecek nesillerimize brakacaz inallah. dedi.

Ana Sayfaya Git