Toplu Taşımada Yeni Güzergah!

Vatandaşların yeni yerleşim bölgelerinden kent merkezine daha rahat ve kısa sürede ulaşmasını sağlamak amacıyla toplu taşıma güzergahları oluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, havaalanı güzergahındaki araç sayısını artırdı.

Haberler 28.05.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 17:10

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, daha rahat ve konforlu bir toplu tama hizmeti için çalmalarn sürdürüyor. Merkez ilçelerin krsal mahallelerine toplu ulam hizmeti veren Büyükehir Belediyesi, vatandalarn talebi üzerine yeni yerleim bölgelerinde toplu tama güzergah için çalma balatt. çalmalar sonucu Kayapnar ilçesinin yeni yerleim bölgelerini kapsayan bir güzergah belirlendi.

YEN GÜZERGAHLAR

Kayapnar lçesi Frat Mahallesi Nazm Hikmet Caddesinden kalkacak Büyükehir Belediyesi otobüsleri, Balar ilçesi Yeniköy Mezarln takip ederek Yeniehir ilçesindeki hastaneler bölgesine kadar gidecek. Güzergahta otobüslerin 30 Maystan itibaren hizmet vermeye balamasyla vatandalar, ehir merkezine daha rahat ve ksa sürede ulaabilecek.

Yeni Güzergah(Z4): Frat Mahallesi Nazm Hikmet Caddesi Ahmed Arif Caddesi Frat Bulvar (Lunapark) Mahabad Bulvar 75. Yol Doum Hastanesi Kava- Tüvtürk Araç Muayene stasyonu Nevroz Park Kaml Bulvar Havaalan Kava Zümrütkent Yeni Köy Mezarl skanevleri Müftülük Medine Bulvar Polis Okulu Hatboyu Caddesi Oryl Kouyolu Ofis Kasaplar Vilayet Dakap.

ARAç SAYISI ARTIRILDI

Büyükehir Belediyesi, vatandalarn havaalanna daha rahat ve hzl bir ekilde ulamasn salamak amacyla araç saysn artrd. Gündüz 7, gece 3 araçla hizmet verilen havaalan güzergahnda gündüz seferleri için araç says 8e, gece seferleri için de araç says 4e yükseltildi. Z2 koduyla çalacak araçlar, 30 Maysta hizmet vermeye balayacak.

Ana Sayfaya Git