Toplu taşımaya yüzde 25 zam!

Özel halk otobüsleri ve belediye otobüslerine yapılan yüzde 25'lik zammın ardından şehir içi toplu ulaşımı sağlayan minibüs ücretlerine zam yapıldı. Yeni uygulamaya göre; yetişkinlerin taşınmasında uygulanacak olan tam bilet fiyatı 2,5 TL, öğrenci kategorisinde değerlendirilen ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik yeni tarife ise 2 TL olarak belirlendi.

Haberler 27.01.2021 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez ehir içi toplu tama ücretlerine yüzde 25 orannda zam yaplarak 2 Lira olan tam yolcu ücreti 2,5 TLye yükseltildi.

Geçtiimiz kasm aynda Özel halk otobüsleri ve belediye otobüslerine yaplan yüzde 25lik zammn ardndan ehir içi toplu ulam salayan minibüs ücretlerine zam yapld.

MNBÜSLERDE ZAMLANDI

Yeni uygulamaya göre; daha önce olduu gibi örenci ve tam olmak üzere iki ayr tarife uygulanacak. Yetikinlerin tanmasnda uygulanacak olan tam bilet fiyat 2,5 TL, örenci kategorisinde deerlendirilen ilk, orta, lise ve üniversite örencilerine yönelik yeni tarife ise 2 TL olarak belirlendi.

Buna göre halk otobüsü ile minibüs için tama ücretleri 2,5 TL, belediye otobüslerinde tam bilet tarifesi 2 TL olarak kaytlara geçti.

Ana Sayfaya Git