Toplu ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz verecek. Toplu taşıma araçları, arife günü saat 12.00’dan başlayarak bayram tatili boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Arife ve bayramın birinci günü de 117 araçla oluşturulacak ringlerle vatandaşlar, kent merkezi ve ilçelerde belirlenen noktalardan mezarlıklara ücretsiz ulaştırılacak.

Haberler 23.06.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde Ramazan Bayram nedeniyle vatandalarn rahat ve konforlu yolculuk yapmalar için ücretsiz toplu tama hizmeti verecek. Büyükehir Belediyesi toplu tama araçlar, arife günü saat 12.00dan balayarak bayram tatili boyunca vatandalar ücretsiz tayacak.

Toplu tama bayramda ücretsiz

Youn bir ekilde yaplan mezarlk ziyaretlerini göz önünde bulunduran Büyükehir Belediyesi, vatandalarn mezarlklara daha rahat bir ekilde ulamasn salamak amacyla arife ve bayramn birinci günü kent merkezi ve ilçelerin farkl noktalarndan mezarlklara seferler düzenleyecek. Arife ve bayramn ilk gününde 117 toplu tama arac, kent merkezi ve ilçelerde vatandalar mezarlklara ücretsiz tayacak.

Bayramda tam kapasite ile çallacak

Ramazan ay süresince vatandalarn maduriyet yaamas için toplu tama sefer saatlerini sahur saatine göre düzenleyen Büyükehir Belediyesi, arife günü dahil olmak üzere sefer saatlerinde deiiklie giderek Ramazan ayndan önce uygulanan saatlere göre hizmet vermeye balayacak. Büyükehir Belediyesi, Ramazan Bayramnda toplu tamada tam kapasiteyle çalacak.

Ana Sayfaya Git