Trafik faciası

MANİSA'nın Salihli ilçesinde, yolcu otobüsü, panelvan minibüs ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada, 6 kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Haberler 11.07.2019 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza, saat 18.00 sralarnda, Salihli- Demirci yolu Adala Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. Salihliden Demirci yönüne giden 40 AAF 250 plakal yolcu otobüsü, kar yönden gelen ve hatal sollama yapt öne sürülen 45 LE 989 plakal panelvan minibüsle çarpt. çarpmann iddetiyle savrulan panelvan minibüse arkadan gelen 48 ABL 718 plakal otomobil çarpp, yoldan çkt. Dier araç sürücülerinin haber vermesiyle olay yerine jandarma, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi.

CAN PAZARI YAANDI

Can pazarnn yaand kazada, panelvan minibüste bulunan inaat içilerinden 5i olay yerinde, 1i de hastaneye kaldrlrken yolda yaamn yitirdi. lk belirlemelere göre 20 kii de yaraland. minibüste skarak yaamlarn yitirenler itfaiye ve kurtarma ekipleri tarafndan araçtan çkartld. Yarallar ise olay yerine gelen salk ekiplerinin yaptklar müdahalelerin ardndan ambulansla ilçedeki özel hastaneler ile Salihli Devlet Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd.

Kaza nedeniyle karayolu ulama kapand. Uzun süre tek eritten salanan trafik ak, kaza yapan araçlarn yoldan çeklmasyla normale döndü. Kaza ile ilgili soruturma sürdürülüyor.

KAYBEDENLERN KMLKLER BELRLEND

Ölenlerin panelvan sürücüsü Ahmet Yuca ile araçta bulunan çnar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar, Rahim Aydn ve eref Öktem olduu belirlendi. Bu arada kaza nedeniyle kapanan Salihli-Demirci yolunda uzun araç kuyruklar olutu.

Ana Sayfaya Git