Trafoda Cesed!

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde önceki akşam saatlerinde bir binaya ait özel trafoya giren Mehmet Salih Bingöl, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haberler 18.08.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçesi Mevlana Halit Mahallesi Serin Apartmanna ait özel elektrik trafosuna akam saatlerinde girdii belirtilen Mehmet Salih Bingöl, elektrik akmna kaplarak yaamn yitirdi. Vücudunun büyük bölümünde yank izleri olan Bingölün cesedi, önceki akam saatlerinde yoldan geçen vatandalar tarafndan farkedildi.

ELEKTRK AKIMINA KAPILDI

Yoldan geçen bir bina sakini, hep kapal olan trafo kapsnn açk olduunu ve açk olan bölümde yerde yatan bir kiiyi görünce durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, salk ekipleri ve Dicle Elektrik A.. (DEDA) görevlileri sevkedildi. DEDA görevlilerinin elektrii kesmesinin ardndan polis, trafo içerisinde güvenlik kontrolü yapt. Daha sonra da 112 acil servis ekipleri ceset üzerinde inceleme yapt.

CESET TRAFODAN çIKARILDI

Ardndan polis olay yeri inceleme ekipleri, gerekli çalmay yaptktan sonra, vücudunun büyük bölümünde yank izleri olan ceset çkarld.

ELDVEN VE TEL MAKASI

Polis olay yeri inceleme ve salk ekipleri bölgede çalmalarn yaparken, trafonun üst ve yan tarafnda toplanan vatandalar, bir saat süren çalmalar merakla izledi. Asayi ve karakol ekiplerinin çabalarna ramen bölgeden uzaklamayan vatandalar, elektrik akmna kaplarak hayatn kaybeden Mehmet Salih Bingölün cesedi çkarlana kadar bekledi.

Vücudunda önemli ölçüde yank izleri olan Mehmet Salih Bingölün cesedinin bulunduu yerde eldiven ve tel makas olduu örenildi. Bingölün ölümü ile ilgili balatlan soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git