TSO, Ergani'de temsilcilik açtı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Ergani'deki Ticaret Sicil Müdürlüğü Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

Haberler 15.01.2022 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üyelerine verdii hizmetlere bir yenisini daha ekleyen DTSO, Ergani ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakra gelmesine gerek kalmadan Ticaret Sicil ile ilgili bütün ilemlerini Temsilcilik bünyesinde kurulan Ticaret Sicil Müdürlüü Temsilciliinde yapmasna olanak salad. Ergani Ticaret Sicil Müdürlüü Temsilciliinin açlna Ergani Kaymakam Ahmet Karaaslan, DTSO Meclis Bakan Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya ve Meclis Üyeleri katld.

DTSODAN TEMSLCLK

Ergani , Dicle, Eil, çüngü ve çermik Sicil Hizmetleri için artk Diyarbakra gelmeyecek

Açl töreninde konuan DTSO Yönetim Kurulu Bakan Kaya, Ergani Kaymakam Ahmet Karaaslana ilçemizde temsilcilik açlmas için verdii desteklerden dolay Odamz adna teekkür ediyorum. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odasnda yaplan tüm iler artk Ergani Ticaret Sicil Müdürlüü Temsilciliinde de yaplacaktr. Erganiden, Eilden, Dicleden, çermikten ve çüngüten Üyelerimiz Diyarbakra gelmeden tüm ilemlerini gelip buradaki Ticaret Sicil Müdürlüü Temsilciliinde yapabilecek. Odamzca hizmet verilen KOSGEB, KGF gibi kurulularnda temsilciliklerini de burada açacaz. Buradaki temsilciliimiz tek tek üye ve henüz kayt yaptrmam iletmeleri ziyaret edecek. Kayt d olan iletmelerin kayt olmalar durumunda yararlanabilecekleri tevik ve krediler hakknda bilgiler verecektir. Bu vesileyle Ergani Ticaret Sicil Müdürlüü Temsilciliimizin ilimize, Erganiye tüm üyelerimize hayrl olmasn diliyorum dedi.

ERGANDEK HAREKETLLK

DTSO Meclis Bakan ise Birtane, Sivili Toplum Kurulular ile Kamu Kurum Kurulularnn asl varlk nedenleri doru temelde halka hizmet etmektir. Bugün Erganide bunu gerçekletiriyoruz. Üyelerimizin tüm ihtiyaçlarn Diyarbakra gelmeden bu temsilcilikte yaparak zamandan maddi ve manevi bir tasarruf elde edecektir. Temsilciliin hayrl olmasn diliyorum eklinde konutu.

HZMETLERE REHBERLK

Ergani Kaymakam Karaaslan,Erganideki insanlarmz Ticaret Sicili Tescil ilemleri için Diyarbakra gitmeden buradan yapabilmesi için bizlerde destek saladk. Bunu burada yapmamzn sebebi Erganinin bir merkez olmasdr. Dicle, Eil, çüngü ve çermikteki i insanlarmz Diyarbakra gitmeden bütün ilemlerini burada yapabilecek. Erganide temsilciliin açlmasnda katk sunan DTSO Yönetimine teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git