Tüketici ödülleri şampiyonları Diyarbakır’da

Geleneksel tüketici ödülleri kapsamında 23. ve 24. tüketici ödülleri ortaokullar arası resim yarışması Diyarbakır birincisi ve yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerden vali yardımcısına ziyaret.

Haberler 05.04.2021 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ticaret Bakanl Tüketicinin Korunmas ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüünün, eitim çandaki çocuklar ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici haklar konusunda bilinçlendirmek ve farkndalk oluturmak, sanatsal çalmalar desteklemek ve kalc eserler brakmaya özendirmek amacyla düzenledii resim yarmasnda dereceye giren Diyarbakr Birincisi 700. Yl Ortaokulundan Elif Kalkan ve farkl okullardan katlm salayan örenciler Vali Yardmcs Ömer Cokunu ziyaret etti. Türkiye genelinde 5, 6, 7 ve 8. snf örencilerini kapsayan Tüketici ve Tüketim konulu resim yarmasnda 700. Yl Ortaokulu, Akemsettin Ortaokulu ile çelebi Eser mam Hatip Ortaokulu örencileri ve okul müdürleri ile görüerek örencileri baarlardan dolay tebrik eden Vali Yardmcs Ömer Cokun, tüketici haklarnn önemine deindi.

Diyarbakr Ticaret l Müdürü Zafer Atik ile l Milli Eitim Müdür Yardmcs Süleyman lgenin de elik ettii ziyarette örencilere çeitli hediyeler veren Vali Yardmcs Ömer Cokun, tüm örencilere baarlarnn artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git