Tüp patladı

Tüp patlaması sonucu 4 kişi yaralandı.

Haberler 03.06.2022 - 01:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesindeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen tüp patlamas sonucu 4 kii yaraland.

Olay, Merkez Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 214. Sokakta 18 numaral binann birinci katnda meydana geldi. 5 kiilik Suriyeli bir ailenin ikamet ettii evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolay tüp patlamas meydana geldi. Patlamada 5 kiilik aileden 4 kii yaraland.

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine salk ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan yarallar hastaneye kaldrlrken tüp patlama nedeninin tespitine yönelik çalmalar balatld.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Olaya tank olan mahalle sakinlerinden Recep Elhakan, oturduklar srada binadan basnçl patlama sesi geldiini söyledi. Elhakan, Yukardan geldiini tahmin ettik. Yukar çktmzda herkeste tuhaf hareketler vard. Gaz kokusu da geliyordu. Baktm herkesin eli kzarm, yabanc uyrukludurlar. Aldm birini srtma aaya indirdim. Buzla yardm etmek istedim, dierleri de ayn durumda olunca ambulans arayp hastaneye gönderdim. 4 kiilerdi, bir de ufak bir çocuklar vard, hepsi yaralyd. Yeni bir makine almlard, tahminimizce ondan dolay patlama olmu, gaz kaçrmt. Yaz olduundan dolay pencereler açkt, yoksa basnç pencerelerin camlarn indirebilecek güçteydi dedi.

Ana Sayfaya Git