Turuncu kategorideki kardeşi için eylemde

HDP önünde evlat nöbeti tutan aile sayısı, 2002 yılında Fransa’da inşaatta çalışırken, kaçırılan ve ‘terörden arananlar' listesinin turuncu kategorisinde, 1 milyon TL ödülle aranan kardeşi Harun için Muş Varto'dan gelen Mahmut Yılmaz ile 220 oldu.

Haberler 03.04.2021 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP önünde evlat nöbeti tutan aile says, 2002 ylnda Fransada inaatta çalrken, kaçrlan ve terörden arananlar listesinin turuncu kategorisinde, 1 milyon TL ödülle aranan kardei Harun için Mu Vartodan gelen Mahmut Ylmaz ile 220 oldu.

KARDE çN EYLEMDE

Kardeine teslim olmas için çarda bulunan Ylmaz, Kardeim kandrlarak, daa götürüldü. Sa olduunu biliyoruz. Annem ve babam yaland. Onlar gelemedi. Beni gönderdiler. Annem Ben sa iken olumu görmek istiyorum dedi, 75 yanda. Temennimiz o ki inallah bu bayram, çifte bayram yaayacaz. Millet, devlet el ele verince bu ii baaracaz. nallah bundan sonra bu aclar yaamayz. Varto halk olarak çok çektik. nallah bundan sonra huzur içinde yaamak istiyoruz. Kardeimin bir an önce ailesine, anne ve babasna kavumasn diliyorum. Annemin gözleri alaya alaya görmüyor artk, en azndan kokusunu hissetmek istiyor. Eer kardeim duyuyorsa bizi izliyorsa annesine dönsün. Tüm anneler gibi o da evladna kavumak istiyor. En son Suriyede olduunu biliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git