Üç gündür kayıp olan engelli adam her yerde aranıyor

Gaziantep'te Kurban Bayramının dördüncü günü yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra ortadan kaybolan 48 yaşındaki Hüseyin Şahan her yerde aranıyor. Sara hastası olan ve fiziksel engeli de bulunan Şahan'ın yakınları, görenlerin kendilerine ve kolluk güçlerine bilgi vermesini istiyor.

Haberler 17.08.2019 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepte Kurban Bayramnn dördüncü günü akrabalaryla bayramlamak için evden çkan ve yaknlaryla bayramlatktan sonra ortadan kaybolan 48 yandaki Hüseyin ahan her yerde aranyor. Polis ve Jandarma ekiplerinin de bulmak için çaba harcad kayp Hüseyin ahann aabeyi Kbrs Gazisi Yusuf ahan, kardeinin engelli olduunu, hayatndan endie duyduklarn belirterek vatandalardan yardm istedi.

Bayramlamak için çkt bir daha gelmedi

Kardeinin bayramn dördüncü günü yaknlaryla bayramlatktan sonra yanl otobüse binerek kaybolduunu düündüklerini söyleyen aabey Yusuf ahan, Kardeim Hüseyin ahan bayramn son gününden beri kayp. Bayramn son günü evden çkt gitti bir daha haber alamadk kendisinden. Biz köyde oturuyoruz. Kendisi o gün bayramlamak için Gaziantep merkeze geliyor. Burada yaknlarmzla bayramlatktan sonra ben köye gidiyorum diyerek oradan çkyor. Sonrasnda ise telefon sinyallerinden yanl otobüse binerek Onkoloji Hastanesi civarna gittiini örendik ama ondan sonra izine rastlayamadk. Üç gündür aramamza ramen bulamyoruz. Hastanenin oralarda her tarafta aryoruz ama bulamyoruz. Polis ve jandarmaya da bilgi verdik. Henüz bir sonuç yok dedi.

Günlerdir perian haldeyiz

Kardeinin engelli olduunu ve üç gündür bulunamad için hayatndan endie ettiklerini de vurgulayan ahan, Bulanlar, görenler bize yardmc olursa çok seviniriz. Kardeim engelli, babam ve biz çok merak ediyoruz onu. Babam günlerdir alyor. Kendisi engelli, sara hastal var. Konumasnda da engel var. Fiziksel engeli de var. Babam da biz de perian haldeyiz. Babam sürekli alyor. Bulanlar, görenler bize, polise yada jandarmaya haber verirse çok iyi olur diye konutu.

Ana Sayfaya Git