Uçakta gerilim!

2 saat gecikmeli kalkan uçakta güvenlik gereği 2 kez arama yapıldı.

Haberler 07.02.2022 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda stanbul seferini yapan Anadolu Jete ait TK 7215 sefer sayl uçak, 2 saat gecikmeli kalkt. Uçakta güvenlik gerei 3 kez arama yaplrken, uçaa gelen yetkililerin yolculara bilgi vermesi gergin anlara neden oldu. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasna yansd.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakr - stanbul seferini yapan Anadolu Jet firmasna ait TK-7215 sefer sayl uçak, saat 20.35te Diyarbakrda havalanmas gerekirken, uçak kalkmad. Yaklak 2 saat boyunca bekletilen uçakta yolcular ile görevliler arasnda gergin anlar yaanrken, uçaa gelen güvenlik güçleri 2 kez arama yapt.

Yolcu uçakta o anlar anlatt

Yaanan o anlar uçakta bulunan bir vatandan cep telefonu kamerasna yansrken, yolculardan Sevil O., yaadklar o anlar öyle anlatt:

Saat 20.35te uçak kalkmas gerekirken, bir bahane gösterip uçakta birinin rahatszlandn bizlere söylediler ve bir süre sonra o ahs indirdiler. Aradan bir saat geçtikten sonra uçaa gelen güvenlik güçleri ihbar olduunu ve el bagajlarn indirmemizi söylediler. Bagajlar tek tek kontrol ettikleri srada uçakta bulunanlar duruma tepki gösterdiler. Sonra bir yolcu uçaa bindi burada bulunan bütün yolcular o ahsa tepki gösterdiler. u anda görüyorsunuz polisler geldi ve yolcularla tartyorlar.

3üncü kez arama yapldktan sonra havaland

Uçak saat 22.35te 3üncü kez arama yapldktan sonra kalkt örenilirken, yaanan üpheli durumla ilgili herhangi bir bilgiye ise ulalmad.

Ana Sayfaya Git