Ücretsiz spor okulları!

Diyarbakır'da 17 branşta çocuklara yönelik ücretsiz spor okulları açılacak

Haberler 23.02.2021 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 8-14 ya aras çocuklara yönelik 17 branta ücretsiz spor okullar açlaca bildirildi.

Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamada, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Bakanlnca çocuklarn fiziksel ve sosyal geliimlerine katkda bulunmak için çalmalarn sürdüü belirtildi.

Kentte açlacak spor okullarnda eitimin yl boyu devam edecei aktarlan açklamada, Spor okullarnda atletizm, basketbol, jimnastik, çim hokeyi, dart, futbol, güre, hentbol, judo, karate, kick boks, kort tenisi, masa tenisi, satranç, tekvando, voleybol ve yüzme branlarna yer verilecek. Alannda uzman eitmenlerin görev yapaca ücretsiz spor okullarndan 8-14 ya aras çocuklar faydalanacak. Spor eitimleri yaplacak kayt ilemlerinin ardndan balayacak. bilgileri paylald.

Eitim faaliyetlerinin branlarna göre belediye tesislerinin yan sra l Milli Eitim Müdürlüü ile l Gençlik ve Spor Müdürlüü bünyesindeki salonlarda gerçekleecei bildirildi.

SPOR MALZEMELER ÜCRETSZ VERLECEK

çocuklara eitimlere katlabilmeleri için ücretsiz spor malzemelerinin datlaca ifade edildi. Eitimlerin, çileri Bakanlnn yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda ald sokaa çkma kstlamas kararlar göz önünde bulundurularak planlanaca kaydedildi.

Açklamada, ilk etapta hafta içi gerçekleecek eitimlerin, yaplacak düzenlemeye göre hafta sonu da gerçekletirilecei belirtildi.

Eitimlerden yararlanmak isteyenlerin, belediyenin resmi internet sayfasndan ve Talaytepe Spor Kompleksinde yer alan Spor ube Müdürlüünde kaytlarn yaptrabilecekleri kaydedildi.

Ana Sayfaya Git