Ücretsiz teknoloji eğitimi

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz Teknoloji Akademisinde eğitimler verilecek.

Haberler 11.05.2022 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Yeniehir Belediyesince çocuk ve gençlere ücretsiz teknoloji akademisi eitimleri verilecek.

Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü tarafndan biliim, teknoloji, giriimcilik, tasarm ve mekatronik teknolojileri alanlarnda verilecek eitimler için bavurular balad.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, teknolojinin ve zamann gerekliliklerine uyum salayabilmek için belediye çalanlar ve çeitli kesimlerdeki vatandalara yönelik olarak eitimlerin düzenleneceini bildirdi.

ÜCRETSZ ETM

Beikci, öyle devam etti:

Günümüz teknolojileri hzla gelimekte ve bu teknolojileri takip etmek bizler için önem arz etmektedir. çocuk ve gençlerimizin okullarda alm olduu eitimler çeitli nedenlerden ötürü bazen bu teknolojileri takip etmelerinde yetersiz kalabilmektedir. Dost belediyecilik anlaymzla nitelikli eitime ulamakta güçlük yaayan çocuk, genç ve yetikin vatandalarmza yönelik olarak çeitli bilimsel ve teknolojik eitimler düzenleyeceiz.

Eitimlerin teknoloji ile bilim severlerin çok ilgisini çekeceini kaydeden Beikci, kiisel geliimlerine katk salayacan aktard.

TEKNOLOJ ALANI

Beikci, Teknoloji akademisi eitmenlerimiz araclyla python ve yapay zeka, siber güvenlik, blockchain, sosyal giriimcilik, adobe photoshop ve temel algoritma eitimi gibi teknoloji temelli olacak. Eitimlerimize bavurular belediyemizin web sitesi üzerinden alyoruz. Vatandalarmza ücretsiz vereceimiz eitimlerimiz hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak düzenlenecektir. Eitimlerimiz sonunda da katlm belgelerini alacak olan gençlerimizin kariyerlerinde ilerleme salayabilmelerine yardmc olmu olacaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git