Üçü de medrese öğrencisiydi

TIR'ın altına giren otomobilde ölen 3 medrese öğrencisi, gözyaşları içerisinde toprağa verildi

Haberler 25.01.2024 - 00:18 Son Güncelleme : 25.01.2024 - 00:18

HABER MERKEZİ

Şanlıurfada, TIRın altına giren otomobilde ölen Sefa Sabuncu (22), Muharrem Güzel (24) ile Mehmet Sümerin (25) cenazeleri toprağa verildi.

MEDRESE ÖĞRENCİLERİ

OTOMOBİL TIRIN ALTINA GİRDİ

Savrulan otomobil, yan taraftan dorsenin altına girdi. Otomobilin sürücüsü Mehmet Sümer ile yanındaki Muharrem Güzel, Sefa Sabuncu, Burhan Sümer ve Ahmet Uludağ yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sevk edilen ekipler, otomobilde sıkışan 5 kişiyi çıkardı.

Sağlık ekiplerinin kontrolünde; yaralılardan Mehmet Sümer, Muharrem Güzel ve Sefa Sabuncunun hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilden çıkarılan Burhan Sümer ile Ahmet Uludağ ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Sümer ile Uludağın tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada ölen 3 arkadaşın cenazeleri, adli tıp kurumundaki otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Mehmet Sümer ve Muharrem Güzelin cenazeleri, yakınları tarafından defnedilmek üzere Mardinin Kızıltepe ilçesine götürülüp, toprağa verildi. Safa Sabuncu ise Şanlıurfada defnedildi. Kazanın ardından gözaltına alınan TIR şoförü Yusuf çeçenin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git