Üçüz bebeklere sahip çıktı

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üçüz bebekleri olduğunu öğrendiği Atman ailesine içinde bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bebek çantaları hediye etti.

Haberler 24.02.2021 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte Yeniköy Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekletirdi. Vatandalarn kaplarn tek tek çalp sorun ve taleplerini dinleyerek hatrlarn soran Beyolu, girdii bir evde üçüz bebekler olduunu örenince bir süre aileye misafir oldu. Salih ve Mihriban Atman çiftinin Pnar, çnar ve Baran isimlerini tayan üçüz bebekleriyle yakndan ilgilenen Beyolu, içerisinde bebeklerin ihtiyaçlarnn olduu bebek çantalarn takdim etti, maddi durumu iyi olmayan aileye de ayni ve nakdi destek salad.

EN AZ 3 çOCUK VURGUSU

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann nüfusun yalanma riskine kar sk sk yapt En az 3 çocuk vurgusuna atfta bulunan Bakan Beyolu, aileyi tebrik ederek çocuklarn evin bereketi olduunun altn çizdi. Beyolu, Sizlere Cumhurbakanmzn selamlarn ve iyi niyet dileklerini getirdik. çocuklar bizlere Allahn lütfu ve evlerimizin bereketidir. Allah sizlere böyle bir bereket etti. Rabbim üç yavrumuza da hayrl ve salkl ömür nasip etsin dedi. Atman ailesi de ziyaret ve hediyeler nedeniyle Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git