Üçüzlerle buluştu!

Başkan Beyoğlu, üçüz bebekleri olan aileyi ziyaret etti

Haberler 07.04.2021 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, üçüz bebekleri dünyaya gelen Gündüz ailesini ziyaret etti.

Balarda üç ay önce dünyaya gelen üçüz bebekler Fato-Ferhat Gündüz çiftinin ilk çocuklar olarak ailenin mutluluk kayna oldu. Erkek çocua Frat, kzlara ise Dicle ve Nehir isimlerini veren aileyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn ilettii aile mensuplaryla bir süre sohbet etti. çinde bebekler için temel ihtiyaç ürünlerinin bulunduu çantalar hediye eden Bakan Beyolu, çocuklarn Allahn emaneti ve yuvann bereketi olduunu söyleyerek aileye iyi niyet temennilerinde bulundu.

HER KOULDA ALELERMZN YANINDAYIZ

Bugüne kadar ziyaret ettii birçok ailede üçüz bebek tablosu ile karlatn belirten Bakan Beyolu, çocuklar, rabbimizin anne ve babalara lütfudur. Aile ziyaretlerimizde bu tür güzel tablolarla skça karlayoruz. Kukusuz bundan haz duyuyoruz. Ailelerine, vatana ve millete hayrl olmalarn diliyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacmz gönül holuu oluturmaktr. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann selamlarn iletip ayn zamanda ailelerimizin ihtiyaçlar olup olmadn yerinde görerek çam sakz çoban armaan misali hediyelerimizi takdim ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git