Ulemalar İftarda

Güneydoğu İlmi Araştırmalar ve Eğitimi Destekleme Derneği tarafından, Âlim ve Ulema ile İl Müftülüğü yetkililerinin katılımıyla, iftar programı düzenledi.

Haberler 15.06.2017 - 23:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dernek Bakan Aratrmac Yazar Mehmet Ali Altnda, iftar yemeini vermelerindeki amacn, Vahet ve kardelik ortamnn pekitirilmesi olduunu söyledi.

Merkezi Diyarbakrda bulunan Güneydou lmi Aratrmalar ve Eitimi Destekleme Dernei, Diyarbakr ve Güneydoudaki lim ve Ulema kesimine yönelik her yl düzenledii geleneksel iftar yemeini, bu Ramazanda da sürdürdü.

ALTINDADA FTAR YEME

Önceki gün akam Altnda Dinlenme Tesislerinin bahçesinde verilen iftar yemeine, Diyarbakr bata olmak üzere Güneydou illerinde bulunan limler, Ulemalar, kanaat önderlerinin yansra, Diyarbakr l Müftüsü Burhan leyen, Kayapnar lçe Müftüsü M. Srr Ik, Diyarbakr Dini Yüksek htisas Merkez Müdürü Fatih çakmak, Medrese limleri Vakf Bakan M. Tayyip Elçi ile çok sayda camii imam ve vaizler ile Medrese örencileri katld.

BAKAN M. AL ALTINDA

ftar yemeine ev sahiplii yapan Güneydou lmi Aratrmalar ve Eitim Destekleme Dernei Bakan, Aratrmac-Yazar adam Mehmet Ali Altnda davetlilerle yakndan ilgilenirken iftar yemei Kuran- Kerim tilavetiyle balad.

Katlmn yüksel olduu dikkat çekerken, l Müftüsü leyenin okuduu duadan sonra, program sona erdi.

VAHDET VE KARDELK

Dernek Bakan Aratrmac-Yazar Mehmet Ali Altnda, Güneydou lmi Aratrmalar ve Eitimi Destekleme Dernei olarak, her Ramazan- erifte düzenlediimiz geleneksel iftar yemeini bir kez daha gerçekletirmi olduk. Bu akam ki iftar yemeimizi, Diyarbakr bata olmak üzere bölge illerimizde, ilçelerimizde, köylerimizde bulunan deerli lim, Ulema, Meaik, kanaat önderleri bata olmak üzere STK temsilcileri ve Diyarbakr l Müftülüümüzün yetkilileri için organize ettik. Ho ve güzel bir ortam. Mübarek bir zaman dilimi ve mübarek insanlarmzn katlmyla, vahdet ve kardelik ortam olutu. Katlanlarn her birine araclnzda teekkür ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git