Umreden Kayapınar’a selam var!

Kayapınar Belediyesi tarafından Umreye gönderilen 34 Şehit ve gazi yakını ibadetlerini sürdürüyor. Hayal edemedikleri Umreye gitmelerinde vesile olan Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür eden Şehit ve gazi yakınları, “Devletimize ve Belediyemize dua ediyoruz” dediler.

Haberler 21.06.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi tarafndan Umreye gönderilen 34 ehit ve gazi yakn ibadetlerini sürdürüyor. Hayal edemedikleri Umreye gitmelerinde vesile olan Belediye Bakan Mustafa Klça teekkür eden ehit ve gazi yaknlar, Devletimize ve Belediyemize dua ediyoruz dediler.

Geçtiimiz Cumartesi günü düzenlenen uurlama töreni ile Kutsal topraklara gönderilen 34 ehit ve Gazi yakn Kayapnar Belediyesine selam gönderdiler. Bazlar hayatlarnda ilk kez Umreye gitme ansn yakalayan vatandalarn oldukça mutlu olduklar gözlendi.

BAKAN KILIçA SELAM

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç tarafndan, Diyarbakr Havaalannda uurlanan 34 Gazi ve ehit yakn Umreye gitti. Kutsal topraklarda ibadetlerine balayan vatandalar, Kayapnar Belediyesine selam gönderdiler. 14 gün boyunca Kutsal topraklarda kalacak olan vatandalar, hayatlarnda ilk kez kutsal topraklar görmenin mutluluunu yayorlar.

MANEV AçIDAN BÜYÜK BR DEERE SAHP

Umreye giden vatandalar, manevi açdan çok büyük bir deere sahip atmosferde olmann mutluluu içerisinde olduklarn belirterek, Maddi durumlardan dolay hayal bile edemediimiz Umreye gitmemenize vesile olan Belediye Bakanmz Sayn Mustafa Klça teekkür ediyoruz. Allah Raz olsun. Emei geçen herkese teekkür ediyoruz dedi.

Belediye Bakan Mustafa Klç ise, Kayapnar Belediyesi olarak insana en güzel hizmeti sunmann gururunu yaadklarn belirterek, lçedeki 170 ehit ve gazi yaknn Kutsal topraklarla buluturacaklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git