Umut Kervanı Vakfı Diyarbakır'da 2 bin aileye ramazan yardımı yapacak

Umut Kervanı Vakfı Diyarbakır Şubesi, ramazan dolayısıyla ilde yaşayan 2 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi ve et yardımında bulunacak.

Haberler 30.03.2022 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vakfn Diyarbakr ube Bakan ahin Elelçi ve vakf üyeleri tarafndan içinde ya, pirinç, bulgur, makarna, eker gibi temel gda ürünlerinin bulunduu koliler hazrland.

Koliler ramazan öncesi kentteki ihtiyaç sahibi ailelere datlacak.

Elelçi, gazetecilere, ramazana sayl günler kaldn, stanbuldan Arya, Diyarbakrdan Gümühaneye kadar Türkiyenin dört bir yanna yönelik yardm çalmalarn aralksz sürdürdüklerini söyledi.

YARDIMLARI 10 BN ALEYE çIKARMAYI DÜÜNÜYORUZ.

Ramazanda yapacaklar yardm çalmalar ile ilgili hazrlklar tamamladklarn ifade eden Elelçi, hayrseverlerin katksyla hazrlanan gda kolisi ve kurban etlerini ramazan öncesi yoksul ailelere ulatracaklarn belirtti.

Elelçi, Ailelerimize ramazan ayn güzel bir ekilde yaatmak istiyoruz. Tespitini yaptmz ailelere gda paketlerini, kurban etlerini ve kahvalt paketlerini ulatracaz. Bu mübarek ayda hayrseverler ile madurlar yan yana getirmek istiyoruz. Bu güzel ve mübarek ay bereketle geçirmelerine vesile olmak istiyoruz. dedi.

Gda kolilerinde bir ailenin ihtiyacn karlayabilecek malzemeler bulunduunu dile getiren Elelçi, ramazanda da hayrseverlerin katksn beklediklerini aktard.

ahin Elelçi, Diyarbakrda 2 bin aileye gda kolisi ve et ulatrmay hedefliyoruz. Böylelikle hem iftar hem de sahurlarn daha rahat bir ekilde yapacaklarn umuyoruz. u anda hedeflediimiz rakam 2 bin ancak bu say da artabilir. Hayrseverler yardmlarn sürdürdüü müddetçe yardmlar 10 bine çkarmay düünüyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git