Umut Kervanı'ndan Ramazan ayı öncesi hayırseverlere yardım çağrısı

Diyarbakır Umut Kervanı, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardım için hayırseverlere çağrıda bulundu. Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine umut olan Umut Kervanı, Ramazan ayında yapacak yardımlar için çalışmalarını başlattı.

Haberler 05.04.2021 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda hayrseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasnda köprü vazifesini gören Diyarbakr Umut Kervan, hayrseverlere çarda bulundu.

YARDIM çARISI

Diyarbakr Umut Kervan Bakan ahin Elelçi, Ramazan ay için çalmalarnn startn verdiklerini belirtti.

Elelçi, Malumunuz Ramazan ay bereket aydr. Bu ayda hayrseverlerin yapaca yardmlar muhtaç aileler açsndan çok önemlidir. Bize bavuran binlerce madur ailenin gözü Ramazan aynda verilecek fitre ve zekattadr. Yani muhtaç ailelerimizin Ramazan aynda beklentileri çoktur. dedi.

Tüm hayrseverleri ihtiyaç sahibi ailelerin beklentilerine katk sunmaya davet ediyorum

Her Ramazan aynda Umut Kervan olarak yardm çalmalarn gerçekletirdiklerini hatrlatan Elelçi, unlar söyledi:

Tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte Ramazan ay çalmalarn balattk. lk olarak Ramazan öncesi yakn bir zamanda madur, muhtaç, yoksul ve kimsesiz durumda olan ailelerimize gda paketleri, krmz et ve hayr severlerin verecekleri baka yardmlar iftar ve sahurlara ulatracaz inallah. Hayrseverlerin de bu çalmalar gelip görmelerini ve yardm ulatrdmz ailelere birlikte giderek hayra ortak olmalarn istiyoruz. nallah bu Ramazann bereketinden hepimiz istifade ederiz. Ramazan umuttur, dolaysyla tüm hayrseverleri bu umuda ve beklentiye katk sunmaya davet ediyorum. imdiden yapacaklar yardmlar Rabbim kendi katnda kabul etsin.

Ana Sayfaya Git