Umut'un katili

18 yaşındaki Umut'un cinayet şüphelisi tutuklandı

Haberler 16.11.2021 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, husumetli iki grup arasndaki silahl kavgada Umut Bilginin (18) ölümüne neden olup, kaçtktan sonra özel ekiple yakalanan M.T. tutukland.

Olay, 9 Eylül akam, Balar ilçesi eyh amil Mahallesi 595inci Sokakta meydana geldi. Aralarnda husumet bulunan iki grup, yolda karlanca çkan tartma, kavgaya dönütü. Pompal tüfek ve tabancalarn kulland kavgada Umut Bilgin ile ismi örenilemeyen 1 kii, vücutlarna isabet eden saçma ve mermiler ile yaraland. çevredekilerin ihbaryla olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Polisler gruba müdahale etti, yarallar da salk ekibinin ilk müdahalesinin ardndan özel hastaneye kaldrld.

BLGNN KATL TUTUKLANDI

Ar yaral Umut Bilgin, tedaviye alnd hastanede 10 Kasmda yaamn yitirdi. Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii, üphelilerin yakalanmas için özel ekip kurdu. Olayn meydana geldii bölgedeki yüzlerce kameradan saatlerce görüntü izleyen özel ekip, üphelileri tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan ve Umut Bilginin ölümüne neden olmakla suçlanan M.T., emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çkarlan M.T., tutukland. Olayda yaralanan ve ismi örenilemeyen kiinin ise tedavisi sürüyor.

Ana Sayfaya Git