Üniversite kampsünü asfaltladı

Bağlar Belediyesi, kendi sorumluluk bölgesinde bulunmamasına rağmen Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nin bulunduğu kampüsü asfaltlayarak hastane personeli ve hastaneye gelen vatandaşlar için kullanışlı hale getirdi.

Haberler 19.04.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar lçe Belediyesi, kendi sorumluluk bölgesinde bulunmamasna ramen Dicle Üniversitesi Hastanesini bulunduu kampüsü asfaltlayarak hastane personeli ve hastaneye gelen vatandalar için kullanl hale getirdi.

BALARDAN ÜNVERSTEYE

AK Partili Balar Belediyesi, Karacada bazalt tandan üretmi olduu uzun ömürlü ve kaliteli asfaltla ilçenin yan sra ilçe snrlar dnda bulunan kurum ve kurulularn bulunduu bölgelere de hizmet ulatryor. Talep üzerine, uzun yllardr asfaltlanmad için kullanlamaz hale gelen ve özellikle yal günlerde kötü bir görüntü oluturan Dicle Üniversitesi Hastanesinin bulunduu alan scak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuturuldu. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, asfaltlama çalmalarn takip ederek Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tutiden bilgi ald.

PANDEM KAHRAMANLARI

Bakan Beyolu, hastane kampüsünde bulunan vatandalarla da sohbet ederek geçmi olsun dileklerini iletti. Dicle Üniversitesi Hastanesinin pandemi sürecinde önemli bir sorumluluk üstlendiini belirten Bakan Beyolu, Bu kritik süreçte fedakarca çalan salk kahramanlarmz tebrik ediyorum. Onlara desteimiz tamdr. Huzurlu bir ortamda görev yapmalar için hastane bölgemizi kendi üretimimiz olan asfaltla güzelletirdik. Hamdolsun, bazalt tandan üretmi olduumuz uzun ömürlü ve kaliteli asfalt ehrimizin tamamna yetecek kadar var. Bizim için önemli olan insanmzn hak ettii huzurlu koullarda yaamasdr. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann güçlü ve güven veren liderliinde tüm imkanlarmzla bunun için varz dedi.

Ana Sayfaya Git