Üşümeyecekler

Sur Belediyesinden 2 bin çocuğa kışlık giysi yardımı

Haberler 19.02.2021 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, Kültür Merkezlerinde eitim alan ihtiyaç sahibi 2 bin çocua klk kyafet datt.

Sur Belediyesi Kültür Merkezlerinde eitim alan dezavantajl çocuklara destek sürüyor. Yaplan destekler kapsamnda Sur Kaymakam çiftçi, belediyenin Sur ilçesinde bulunan Kültür Merkezine gelerek çocuklara giyim yardmnda bulundu. çocuklarla tek tek ilgilenen Kaymakam çiftçi, çocuklar kendi elleriyle giydirerek onlarla yakndan ilgilendi.

KILIK GYS YARDIMI

Yaplan giyim yardmna ilikin açklamada bulunan Kaymakam çiftçi, çocuklara yönelik her türlü destei ellerinden geldii kadar verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Sur ilçesinde bulunan dezavantajl çocuklarn durumunun avantaja dönümesi için her türlü gayreti verdiklerini aktaran Kaymakam çiftçi, Bugün burada 2 bin çocuumuza klk mont yardmnda bulunduk. çocuklarmz bunlar iyi günlerde giymesini temelli ediyorum. çocuklarn yetitirilmesinde emei geçen bata aileler olmak üzere öretmenlere de teekkürler ediyorum dedi.

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili çiftçi ile beraberindekiler bir süre çocuklarla ilgilendikten sonra bölgeden ayrld.

Ana Sayfaya Git