Uyarıyordu, dua bekliyor

Diyarbakır'da, "Benim tanık olduklarımı gören biri, evden dışarı çıkmazdı" sözleriyle yoğun bakımda tedavi gören koronavirüs hastalarının yaşadığı acılara dikkat çeken Doç. Dr. Hakan Akelma, koronavirüse yakalandı. Görev yaptığı yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Akelma, sosyal medyada paylaştığı videoda dua beklediğini söyledi.

Haberler 02.01.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, pandemi hastanesine dönütürülen Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde görevli Anestezi ve Youn Bakm Uzman Doç. Dr. Hakan Akelmann 17 Aralk günü yaplan Covid-19 testi pozitif çkt. Bir süre evinde tedavi edilen Akelma, durumunun arlamas üzerine hastaneye kaldrlarak, görev yapt youn bakm servisinde tedavi altna alnd.

TANIK OLDUKLARIMI GÖREN BR, EVDEN DIARI çIKMAZDI

Daha önce Benim tank olduklarm gören biri, evden dar çkmazd diyen Akelma, yüksek akl oksijen terapisi gördüünü bildirdi. Bahekim Yardmcs da olan Akelma, sosyal medyadan paylat videoda, Deerli arkadalar yüksek akl oksijen terapisi alyorum u an. Yannda da cipap, alyorum. u an akcierlerimde bir düzelme ve toparlanma var. Cipap ve high flow bu ekilde almaya devam edersem toparlanrm. Dualarnz en yüksek perdeden bekliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git