Uyuşturucu kaçakçısı heyecan yapınca yakayı ele verdi

Diyarbakır’da polis uygulama noktasında durdurulan aracın sürücüsünün tedirgin ve heyecanlı halinden şüphelenen polis ekipleri, şahıs ve arabada yaptığı aramada bir miktar toz esrar maddesi ve 399 adet ecstasy hap ele geçirdi.

Haberler 04.09.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda polis uygulama noktasnda durdurulan aracn sürücüsünün tedirgin ve heyecanl halinden üphelenen polis ekipleri, ahs ve arabada yapt aramada bir miktar toz esrar maddesi ve 399 adet ecstasy hap ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüünün Kayapnar ilçesi Urfa yolu giriinde kurduu uygulama noktasnda durdurulan aracn sürücüsünün ar tedirgin ve heyecanl davranmas üzerine polis ahs araçtan indirerek arama yapt. Yaplan aramada ayakkab tabannda poet içerisinde bir miktar toz esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik köpei yardmyla araçta yaplan aramada ise bagaj ksmnda stepnenin jantna sktrlm vaziyette 399 adet ecstasy hap ele geçirildi. Ele geçirilen uyuturucu ve uyarc maddeler muhafaza altna alnrken, üpheli M.S.K. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

ahsn emniyetteki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git