Uyuşturucuların mekanı oldu

Diyarbakır’da 3 yıl önce oğlunu trafik kazasında kaybeden Mesut Erdoğan, oğlunun mezarının bulunduğu Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığında uyuşturucu kullanıcılarının mezarlığı mesken edinmelerinden rahatsızlık duyduğunu belirterek bu duruma tepki gösterdi.

Haberler 05.12.2019 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mesut Erdoan olunu 3 yl önce trafik kazasnda kaybetti. Olunun acsn yaayan Erdoan ailesi, çocuunun kabrine geldiklerinde yal havalarda Kuran Kerim ve Yasin okuduklarnda yalardan korunmak için mezarn üstünü saçla kapatt. Mesut Erdoan, ailesiyle kabir ziyareti yapmaya geldiklerinde oullarnn kabrinin bulunduu alanda uyuturucu kullanclarnn mezarn etrafnda battaniyeler yere attklarn, uyuturucu madde de kullandklar malzemelerin, bçaklarn olduu ve mezarn mermerlerinin krld vaziyetle karlat. Aile gördükleri manzara karsnda üzüldüklerini belirtirken, yetkililerin duruma müdahale etmesini istedi.

Acmz her gün daha da canl canl yaamaya sebep oluyorlar

Mesut Erdoan, 3 yl önce olunu trafik kazasnda kaybettiini ifade ettiini belirterek, Evlat acsn Rabbim hiç kimseye göstermesin. Biz bu acyla her gün mezarna gelip Kuran Kerim okuyup, duamz edip ayrlyoruz. Ama bu son zamanlarda burada uyuturucu kullanan ahslarn mezarlklar sonsuz bir ekilde mesken etmeleri yüzünden artk eimiz, bayanlar ve çocuklarmzla gelemez duruma geldik. Mezarlklarmza gelip battaniyelerle, krlmalar, zarar vermeleri bizi daha da ürpertip korkutuyor. Burada ayrca bçan bulunmas, kesici aletler, kovalarn yaplmas. Bunu bizzat buradaki yetkililere anlattm halde, Güvenlik görevlilerinin olmad, ileride ihale usulü ile alnacaklarn, duvarlarn yükseltilmesiyle koruma altna alnaca. Acil durumda gördüümüz taktirde 155i aramamz gerektiini beyan ediyorlar. Evet, bizim burada mezarlkta 24 saat nöbet tutma ansmz yok. Bu olaylar gece biz gittikten sonra sabaha kadar yaanyor. Burada artk mezarlklar elence merkezine dönmü durumda. Biz bunun için yetkililerden önlemlerin alnmasn istiyoruz. Aile mezarlklar içinde olsun, kapal olan dier mezarlklarn içinde olsun bunun genelinde büyük bir ikayet var. Buraya gerçekten uyuturucu tacirlerinin tamamen yerletii göz önünde. Acmz her gün daha da canl canl yaamaya sebep oluyorlar. Burada mezar tann krlmas ve burada kovalarn, fulyalarn, uyuturucu malzemelerin bulunmas bizi daha da kahrediyor dedi.

Ana Sayfaya Git