Uzman çavuş kazada öldü, eşi ve 2 çocuğu yaralandı

TUNCELİ'nin Hozat ilçesinden Elazığ'a giden Jandarma Uzman Çavuş Nuri Şanlı'nın kullandığı otomobil, Pertek ilçesi yakınlarında kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Uzman Çavuş Şanlı yaşamını yitirirken, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı.

Haberler 16.11.2017 - 08:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hozat Yeniba Jandarma Karakolunda görevli Uzman çavu Nuri anl, Elaza gitmek için ei Aye, 3 yandaki olu Alperen ve 1.5 yandaki kz Eylül ile birlikte yola çkt. anlnn kulland otomobil, Pertek ilçesi yaknlarnda yol yapm çalmas devam eden çakrbahçe köyü yaknlarnda viraj alamayarak arampole yuvarland.

Yoldan geçen sürücülerin haber vermesiyle bölgeye gelen salk ekipleri tarafnda araçtan çkarlan Uzman çavu Nuri anl, ar yaral olarak ambulans ile Elaza götürülmek üzere yola çkarld. Yolda kalbi duran ve yaplan müdahale ile tekrar hayata döndürülen Uzman çavu anl, kaldrld Frat Üniversitesi Hastanesinde tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti.

Kazada ar yaralanan Uzman çavuun kz Eylül anlnn hayati tehlikesinin bulunduu, hafif yaral ei ve olunun salk durumunun ise iyi olduu bildirildi.

Pertek Cumhuriyet Savcl, kaza ile ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git